2019_topbanner_NY.jpg

 

forsiden

om klinikken

om lidelser

Myggestikallergi

"Mine to yngste børn og jeg lider i den grad af myggestikallergi. For hvert myggestik får vi store hævelser, der hver er på størrelse med en 5'er eller derover. Vi er blevet behandlet med alverdens allergimedicin, men har stadig været hæmmet af stikkene både dag og nat, med smerter og influencalignende symptomer, når det var rigtigt slemt.

For 2 år siden blev jeg anbefalet at prøve akupunktur. Min søn på dengang 5 år led rigtig meget det år. Han kom ud til Jenny midt på sommeren og fik en lille nål sat ind i hver fod. Det var en stor succes. Resten af sommeren var størrelsen på myggestikkene blevet markant mindre, og svien næsten forsvundet.
Sidste år begav vi os så alle 3 af sted. Min søn havde overhovedet ingen gener resten af året, og vi opdagede næsten ikke de myggestik, han fik. Min datter var sidste år hårdt ramt. Efter behandlingen gik det godt i 14 dage til 3 uger, men så blussede det op igen, når hun fik myggestik. Så vi var ude ved Jenny 3 - 4 gange i løbet af sommerhalvåret. - Det gode ved det er, at det lille stik med nålen næsten ikke kan mærkes, og er slet ikke så galt som at få et myggestik og så betaler vi kun een gang pr. sæson:-) For mig hjalp behandlingen rigtig godt sidste år. Det var første gang, men mine myggestik blev markant mindre og irritationen var meget minimal derefter.

I år er 3. gang for min søn og andet år for min datter og jeg. Min datter har udover forårsbesøget hos Jenny kun været derude en enkelt gang mere her midt på sommeren. Fordi hun fik et særligt voldsomt angreb. Resten af tiden har det været minimal, hvad hun har mærket til sine myggestik. Min søn og jeg, ja vi har faktisk kun sjældent opdaget at vi har fået insektbid. En gang i mellem opdager vi en lille kortvarig irritation, kigger måske på armen og tænker: "Det var da vist et myggestik" - og så var det det. Ingen synlige hævelser, ingen langvarig eller smertefuld irritation. Vi skal også ud til Jenny næste år ..."

- Annita

cases.jpg