2019_topbanner_NY.jpg

 

forsiden

om klinikken

om lidelser

Migræne

"Jeg var syg af migræne. Sådan føltes det, selv om migræne er anfald og ikke en sygdom, men mine anfald var så hyppige og så voldsomme, at migrænen efterhånden føltes som en sygdom. Jeg havde flere anfald om måneden, i perioder flere om ugen, og min læge indskærpede overfor mig, at jeg ikke måtte tage migrænemedicinen oftere end to gange om ugen. Jeg begyndte at kalkulere med at have migræneanfald og tænkte mulige anfald ind i min planlægning sådan at forstå, at jeg overvejede, hvad jeg eventuelt ikke ville kunne deltage i, såfremt jeg fik et anfald. Migrænen fyldte meget.

Igennem flere år havde jeg prøvet forskellige behandlingsmetoder som supplement til den medicinske behandling. Ingen behandlingsmetoder havde større indvirkning på migrænen. Da blev jeg anbefalet at besøge Jenny Krogh på hendes akupunkturklinik i Haubro.

Jenny anbefalede indledningsvist 4-6 behandlinger, hvorefter udfaldet af behandlingen skulle vurderes. Jeg mærkede en effekt efter første behandling. Efter 6 behandlinger var effekten stor, men migrænen var ikke væk. Jeg fortsatte da med flere behandlinger, og resultatet blev forbedret fra gang til gang.  Jennys force var, at hun ikke alene fokuserede på den akutte behandling, som jeg efterspurgte i første omgang. Jenny sigtede således ikke efter alene at behandle migræneanfaldene. Behandlingen gik langt videre og målrettede sig efter at forebygge nye anfald.

Jeg har stadig migræneanfald, men nu går der i regelen måneder imellem. Anfaldene er desuden blevet betydeligt mindre voldsomme. Nogle gange kan jeg rejse mig efter få timer, andre gange kan migrænemedicinen holde mig oprejst og fungerende. Migrænen fylder ikke så meget mere. Jeg tænker ikke over, hvornår det næste anfald måtte komme.

Jeg går stadig til behandling hos Jenny. Mest for at forebygge, at migrænen vender tilbage i stor stil, men også fordi Jennys behandling hjælper på andre områder. Jenny arbejder holistisk og tænker det hele menneske ind i hendes behandling. Jeg kan varmt anbefale Jenny Krogh. Jennys akupunkturbehandlinger har betydet en verden til forskel for mig."

- Solveig Uhrenholt Bigum 

cases.jpg